نخستین برداشت برنج در گیلان

سه‌شنبه 4 مرداد‌ماه سال 1390


اولین برداشت برنج در گیلان در شهرستان صومعه سرا آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری گیلان نیوز علیرضا پسندیده کشاورز روستای نفوت شهرستان صومعه سرا که در ششم اردیبهشت ماه اقدام به نشاء برنج کرده بود توانست پس از گذشت 86 روز خوشه های برنج از نوع محلی حسنی زودرس را برداشت کند.

وی که دارای یک هکتار زمین شالیکاری می باشد 3 هزار متر از اراضی خود را به کشت برنج پرمحصول از نوع حسنی زودرس و بقیه را به کشت ارقام محلی از نوع هاشمی و علی کاظمی اختصاص داده است.

لازم به یادآوریست شهرستان صومعه سرا با داشتن 28 هزار هکتار اراضی شالیکاری و تولید 78 هزار تن برنج سفید رتبه دوم استانی و سوم کشوری در زمینه تولید برنج را داراست.

استان گیلان 238 هزار هکتار اراضی شالیکاری دارد.